Emlékeztető a 2011. március 10-én megtartott GB-ülésről Nyomtatás E-mail

 

Jelen vannak: Androsits Beáta, Banai Endre, Bognár János, Kovács Attila bizottsági tagok


1. A GB-ülés napirendjén első helyen a 2010-es évre szóló Közhasznúsági jelentés értékelése szerepelt. A titkárság által elkészített jelentés részletesen összefoglalja az Egyesület szervezésében az elmúlt évben lezajlott rendezvények legfontosabb jellemzőit. Számszerű, táblázatos értékeléssel bemutatja a közhasznú tevékenységünkhöz rendelt támogatások összetételét. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a működési, ill. célzott támogatások többsége tagvállalatainktól származik. A központi költségvetéstől a pályázati források szűkösebb lehetőségei miatt ebben az évben kevesebb pénz folyt be.

2. A 2011-es gazdálkodási terv a korábbi évek költségadatainak figyelembevételével került a GB elé. A terv szerint a rendezvények számának növekedésével és 2 nagy létszámú konferencia szervezésével ismét pozitív eredménnyel zárul a 2011-es esztendő. A GB a következő ülésén tárgyalja az átdolgozott tervváltozatokat.

3. Egyéb napirendi kérdések: A GB meghallgatta és tudomásul vette az ügyvezető igazgató bérkompenzációs javaslatát az apparátus alkalmazottaira vonatkozóan azzal, hogy a 2011-es év gazdálkodási tervszámainak tükrözniük kell a megváltozott feltételeket.

Kovács Attila főtitkár összefoglalta a Kémia Éve alkalmából készült új weblap szponzorációs összetételét, amit a GB tudomásul vett.

A következő GB-ülés időpontja: 2011. márc. 21. 13:00 óra.


Az emlékeztetőt készítette: Bognár János GB-elnök