Pályázati felhívás Nyomtatás E-mail

 

A Vegyész Alapítvány pályázatot hirdet középiskolai tanulók számára akémia mint tudomány és a vegyipar mint gazdasági és társadalmi tényezőelfogadottságának témakörében.

A pályázat célja egy olyan, maximum 15 A/4 oldal terjedelmű dolgozatkészítése A kémia és a vegyipar szerepe a ma és a jövő társadalmánakalakításában címmel, amely bemutatja a kémia, a vegyipar szerepét,jelentőségét a modern társadalom, életforma kialakulásában, ésvárható vagy elképzelhető szerepét a jövő társadalmi viszonyainak, életformájánaktovábbi alakításában, az ebben rejlő lehetőségek, kihívásokés veszélyek bemutatásával.

A pályázaton részt vehet minden középiskolai tanuló, függetlenül aziskola típusától, beleértve a határon túl élő diákokat is.

A pályázatot a következő címre kell beküldeni: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. és/vagy levélben: MAVESZ 1036 Budapest, Bécsi út 85.

A pályázaton fel kell tüntetni a pályázó nevét, lakcímét, a középiskolanevét és címét, és azt, hogy a beküldő melyik osztályba jár. Az e-mailtárgyában vagy a borítékon fel kell tüntetni: "PÁLYÁZAT".

A pályázat díjazása: 1. díj: Samsung Galaxy 10.1 TAB, 2. díj: Acer AspireONE netbook, 3. díj: DPS E750 e-book olvasó.

A pályázat beküldésének határideje: 2012. november 10.

A pályázatokat a Vegyész Alapítvány Kuratóriuma értékeli, és a nyerteseket2012. december 11-ig írásban értesíti. A díjak átadására ezt követően,december hó folyamán kerül sor ünnepélyes keretek között.

A pályázattal kapcsolatosan felvilágosítás ad: Szikszay Gábor, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , telefon: 06 20 293 7460.