Az MKE Intézőbizottság ülése Nyomtatás E-mail

 

2015. február

  1. Az Intézőbizottság (IB) megvitatta a Kiss Tamás felelős szerkesztő által előterjesztett „MKL-lapterv, 2015” anyagot és azt egyhangú IB-határozattal elfogadta. A 2/2015. IB-határozatban pedig az IB köszönetét fejezi ki a lap szerkesztőségének, hogy 2014-ben is színvonalas és érdekes lapszámsorozatot készítettek, egyben kérte, hogy 2015-ben hasonló szellemben folytassák tevékenységüket.
  2. Az IB megvitatta Braun Tibor cikkgyűjteménye könyv formában történő kiadására vonatkozó szerzői kezdeményezést. Az MKE kiadásában történő megoldás feltételei a szerzővel történő további egyeztetést igényelnek.
  3. A 2015. évi egyesületi elismerésekre jelölés meghirdetése a szokásos módon és körben megtörtént. A jelöléseket 2015. március 31. határidőig lehet az MKE Titkárságra eljuttatni.
  4. Az Intézőbizottság ezúton is kéri a szakosztályok/társaságok, szakcsoportok, MKE területi szervezetek és MKE munkahelyi csoportok vezetőit, hogy a tisztújító taggyűléseket legkésőbb 2015. április 30-ig tartsák meg, és azok jegyzőkönyvét az MKE Titkársághoz juttassák el.
  5. A hagyományos éves „Vezetői értekezlet” időpontja: 2015. március 20., helyszín az MKE-székhely.


Az ülés emlékeztetője a www.mke.org.hu honlap „Az Egyesületről > Egyesületi élet > Jegyzőkönyvek” menüpontja alatt olvasható.


Kovács Attila