Az MKE Intézőbizottság ülése Nyomtatás E-mail

 

(2015. március)

 

  1. Az Intézőbizottság (IB) megvitatta és IB-határozatban elfogadta a Nemzetközi Kapcsolatok Bizottsága elnökének, Farkas Etelkának a beszámolóját a bizottság 2014. évi tevékenységéről.
  2. Az IB meghallgatta a KÖKÉL Szerkesztőbizottság elnökének, Magyarfalvi Gábornak a tájékoztatóját a Lap elmúlt egyéves tevékenységéről. Az IB elfogadta a beszámolót, egyben megköszönve a Szerkesztőség és minden közreműködő tevékenységét kérte, hogy hasonló szellemben és színvonalon folytassák a munkájukat.
  3. Az MKE 2. Nemzeti Konferencia szervezése Simonné Sarkadi Livia tájékoztatása szerint rendben halad. Szalay Luca, a Kémiatanári Szakosztály elnöke felvetésére reagálva az IB megoldást fog keresni arra, hogy segítse közoktatásbeli kémiatanárok részvételét is a konferencián.
  4. Simonné Sarkadi Livia értékelése szerint ismét sikeres és hasznos volt az egyesületi szervezetek vezetői számára 2015. március 20-án megtartott éves „vezetői értekezlet”.
  5. Az Egyesület vezetése különböző csatornákon keresztül hívja fel a szakosztály/társaság, területi szervezet, munkahelyi csoportvezetők figyelmét arra, hogy az esedékes tisztújításnak legkésőbb 2015. április 30-ig tegyen eleget minden szervezet.


Az ülés emlékeztetője a www.mke.org.hu honlap „Az Egyesületről > Egyesületi élet > Jegyzőkönyvek” menüpontja alatt olvasható.


Kovács Attila