1 százalék Nyomtatás E-mail

 

Tájékoztatjuk tisztelt tagtársainkat, hogy
személyi jövedelemadójuk 1 százalékának felajánlásából
idén 661 691 forintot
utal át az APEH Egyesületünknek.

Köszönjük felajánlásaikat, köszönjük, hogy egyetértenek a kémia oktatásáértés népszerűsítéséért kifejtett munkánkkal. A felajánlott öszszegetismételten a hazai kémiaoktatás feltételeinek javítására, a KözépiskolaiKémiai Lapok, az Irinyi János Országos Középiskolai Kémiaverseny,a 10. Kémikus Diákszimpózium, valamint a 2017-ben kilencedszermegrendezett Kémiatábor egyes költségeinek fedezésérehasználtuk fel, valamint arra a célra, hogy kiadványaink (KÖKÉL,Magyar Kémikusok Lapja, Magyar Kémiai Folyóirat) eljussanak minéltöbb, kémia iránt érdeklődő, határon túli honfitársunkhoz.

Ezúton is kérjük, hogy a 2017. évi SZJA bevallásakor – értékelve törekvéseinket– éljenek a lehetőséggel, és személyi jövedelemadójuk 1%-át ajánlják fel az erre vonatkozó Rendelkező nyilatkozat kitöltésével.Felhívjuk figyelmüket, hogy akinek a bevallás pillanatában adótartozásavan, az elveszíti az 1% felajánlásának a lehetőségét!

Az MKE adószáma: 19815819-2-41

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben a NAV készíti elaz adóbevallásukat, úgy külön kell nyilatkozni az 1 százalékról.Terveink szerint 2018-ban az így befolyt összeget ismételten a hazaikémiaoktatás feltételeinek javítására, a Középiskolai Kémiai Lapok,az L. Irinyi János Országos Középiskolai Kémiaverseny, a XVII. OrszágosDiákvegyész Napok, valamint a 2018-ban tizedszer szervezendőKémiatábor egyes költségeinek fedezésére használjuk fel.

Továbbra is céljaink közé tartozik, hogy kiadványaink (KÖKÉL,Magyar Kémikusok Lapja, Magyar Kémiai Folyóirat) eljussanak minéltöbb, kémia iránt érdeklődő, határon túli honfitársunkhoz.