Az ExtractumPharma Zrt.

Egy magyar középnagyságú (kkv) gyógyszergyártó vállalat

Nemes József

Az ExtractumPharma Zrt. 100 százalékban magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő, kkv méretű gyógyszergyártó vállalat, melyet 1993-ban alapították a jelenlegi tulajdonosok, Nemes József és dr. Antal Balázs.

extra.jpgAz alapító tulajdonosok, akik ma is a vállalat meghatározó szakmai vezetői, a magyar gyógyszeriparban több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek.

A vállalat központja Budapesten, gyógyszergyára Bács-Kiskun megyében, Kunfehértón van.

A vállalat működését, 1993. II. félévben, közel 30 fővel, olyan jól ismert és bevált termékek gyártásával és forgalmazásával kezdte meg, mint a Demalgon tabletta, az Erigon szirup, a Kefalgin gyógyszerkészítmények.

Az elmúlt két évtizedben az ExtractumPharma Zrt. nagy utat járt be. Mostanra a régi termékeken kívül több mint 60 saját forgalomba hozatali engedéllyel rendelkező, korszerű generikus termékeket is gyárt, illetve forgalmaz.

Az ExtractumPharma Zrt. további közép- és hosszú távú stratégiai célkitűzései, hogy készítményeinek legmagasabb szakmai igényeket kielégítő minőségével, folyamatos, biztonságos piaci ellátásával, versenyképes, elérhető termelői áraival, a mindenkori, a piaci igényeket figyelembe vevő megújuló termék-portfoliójával mind a hazai, mind pedig nemzetközi szinten versenyképes generikus gyógyszergyártó, -forgalmazó és -fejlesztő vállalattá váljon. Továbbá, a több mint 100 éves magyar gyógyszeripar hagyományainak folytatásával elkötelezett támogatója maradjon a betegségek megelőzésének, gyógyításának, ezáltal hozzájárulva a magyar egészségipar fejlődéséhez.


Vissza a tartalomhoz

pdfMEGNYITÁS/LETÖLTÉS